Pék áru szeretők! Mit látnátok szívesen a boltok polcán?
20-as!
Ja, akkor azért, én nem olyan régen jártam ilyen üzletben először. Talán másfél éve lehetett
A teljes kiőrlésű termékek. De olyanok, amik tényleg teljes kiőrlésűek, és nem csak 10-20% teljes kiőrlésű liszt van benne, mert sajnos általában ez a helyzet. Ráírják, hogy teljes kiőrlésű, de kb. az egész sima búzafinomliszt. Pluszban jó lenne, ha ezek a teljes kiőrlésű termékek cukormentesek is lennének. Sajnos én is cukorbeteg vagyok, és sokszor ami cukormentes, az nem teljes kiőrlésű, szóval hiába cukormentes, cukorbetegeknek akkor sem jó. De találkoztam már olyan termékkel is, ami hiába teljes kiőrlésű, volt benne csomó hozzáadott cukor, szóval megint nem volt jó. :/ De amúgy ugyanígy a szénhidrátcsökkentett termékekkel.
Például a Lipótiban azért elég jó rendes teljes kiőrlésű termékeket lehet kapni, de azért jó lenne, ha a szupermarketekben is lenne, és nem csak ilyen 10-15% teljes kiőrlésű lisztet tartalmazó péksüti...
Igaz írország, de nagyon hiányolom az otthoni sós pékárut.
Sajtos-baconos stangli, csikés párna, pizzás párna, vagy bármi sós töltött pékáru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!