Pék áru szeretők! Mit látnátok szívesen a boltok polcán?
Én annak örülnék, ha visszajönne, amot szerettem. Zalaegerszegen élek, nagyon szerettem a zalaco termékeket.
De a ropogós kiflijüket valami borzalomra cserélték, nincs már briós, nem zacskózott fonott kalács, nincs sós perec.
A legjobb kenyerüket pont most szúrták el végleg...
vaníliapudingos csiga (Tudom, létezik, csak kevés helyen.)
Meg 2x volt a Tacskóban, olyan kis bagyu, valami spenótos, tejfölös...vagy hasonló krémmel. Nyami!!! Aztán soha többé. :(
Meg gombakrémes dolgokat.
11-es!
Tényleg szereted a Zalacot? Az az albán pékségek magyar változata.
18-as!
Olyan szempontból igazad van, hogy nem ettem meg. De kétszer is vettem Zalaco "pékségben" valamit. Nekem olyan szinten nem ízlik, hogy nem tudtam megenni.
19, mert évek óta átálltak a fagyasztott cuccokra, sajnos.
Eltűntek a legjobb termékeik, előrecsomagolt lett egy csomó minden. Néhány éve nég piszok jó briós, fonott kalács volt náluk, most egy zacskós szivacs.
Volt nagyon jó házi kenyerük, ropogós, finom héjjal... most éppen azt cseszték el. Néhány éve még verte a többit, ma már siralmas, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!