Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pulykamell tokányból mit...

Pulykamell tokányból mit lehet csinálni és hogyan? Serpenyőben lehet készíteni? Mit szoktatok belőle csinálni?

Figyelt kérdés
Olyan kajákat írjatok légyszi', amikbe nem kell semmiféle hagyma, mert egyik hagymafélét sem bírom sajnos.

2023. nov. 2. 19:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10. Igen, nekem is azt mondta egy hölgy, hogy a tokány az valójában annyi, hogy kockákra van vágva (ő így mondta).

Akkor kell hozza víz is?

A körítést azt megoldom és a zöldségeket és salátát stb-t hozzá.

2023. nov. 3. 08:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell.viz. akkor foni fog es nem sulni.de elobb talald mar ki miat akarsz beloel fozni. Nem egy nagy cucc egy sima elore felkockazott husrol beszelunk. Pont ugyanazbmintha negvenned a pulykamellet es te kockaznad fel
2023. nov. 3. 09:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Természetesen azt tudom, hogy ez egy pulykamell, csak fel van vágva kockákra, de mivel nem csináltam még ilyet, ezért nem tudom, hogyan kell csinálni úgy, hogy jó is legyen. Nyilván, ha tudnám, nem kérdezném itt.
2023. nov. 3. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Sokféleképpen lehet jó és rengeteg ötletet is írtunk. Találd ki hogy melyiket szeretnéd megvalósítani és utána ha abban bizonyzalan vagy, segítünk. De akíg nem tudjuk, hogy sima sült, pácolt, tejszínes, leves, pörkölt, töltelék stb vagy mi lesz belőle addig több kérdésre nsm tudunk válaszolni
2023. nov. 3. 10:33
 15/15 A kérdező kommentje:

#14. Köszönöm szépen a segítséget. Csak azt nem értettem, hogy vki írta, hogy kell bele folyadék (azzal kapcsolatban kérdeztem, hogy víz?)

Ennyi információ elég volt, köszönöm a válaszokat.

2023. nov. 3. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!