Pulykamell tokányból mit lehet csinálni és hogyan? Serpenyőben lehet készíteni? Mit szoktatok belőle csinálni?
Megsutod, zoldborso ra, tejszin, reszelt sajt es eszed rizzsel
Igazabol barmilyen tejszines szosz passzol
#1. Köszi. Sajnos zöldborsót és rizst sem szabad ennem, de az mindegy, sült krumplival vagy hajdinakásával tudnám enni.
#2. Jó kérdések!
#3. Láttam az egyik újságban, hogy lehet kapni pulykamell tokányt, de még nem ettem olyat, viszont azt elvileg ehetek.
Ezért érdekelne, hogy hogyan lehet elkészíteni hagymafélék nélkül.
Már eleve úgy árulják a boltban, hogy fel van vágva, de nekem mindegy, hogy mi lenne belőle, csak bizonyos dolgokat be kell tartanom, mert nem ehetek meg bármit.
De még nincs megvéve, egyelőre érdeklődöm.
Igen, tkp ez a kérdésem: "Pulykamell darabokbol mit lehet késziteni?" - amit írtál.
Szoval miket lehet csinalni kockazott pulykamellbol
Tarkonyos pulykaraguleves
Tejszines pulyka valami korettel
Kisutni fuszerekkel es felbevagott, kivajt krumpliba beletolteni
Kisutni fuszerekkel es paradicsomszosszal es azt tolteni
Kisutni es pizzafeltetnek hasznalni
Kisutni es tejfolos keksajtos szoszt raonteni
Gombas tejszines pulykaragu valami korettel
Pulykacurry
A tokány csíkokra vágott húst jelent, eredetileg is, az étel neve is erre vezethetö vissza.
A kérdésre, kevés zsiradékon átpirítva, tetszés szerint füszerezve kevés folydékkal megpárolva finom lesz, tetszés szerinti körítéssel és esetleg zödlségfélékkel fogyaszd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!