Emlékeztek a sulis büfés pizzára? Név/Recept?
Általános iskolás koromban amikor még a 100ft soknak számított és 35ft volt a briós (2000es évek) volt az iskolánk büféjében egy nagyon vastag tésztájú kocka pizza. Valószínűleg a legolcsóbb alapanyagokból, de olyan finom volt, és puha mintha felhőt harapdálnál. Más iskolába is ettem amikor verseny miatt arra jártunk, ezért reménykedem h hátha valaki ismeri. Van esetleg olyan ember aki tudja, hogy mi volt a neve/márkája esetleg receptet hozzá?
Egy idő után megjelentek a vekony félkör alakú mirelit pizzák és többet nem árultak olyat. Még ha nem is árulnak már olyat szeretném valahogy megtanulni elkészíteni.
Ha esetleg ismered vagy te voltál a büfés hölgy/úr aki árulta őket, nagyon hálás lennék, ha egy kis infó morzsát kaphatnék. :')
Kb másfél újnyi vastag tesztája volt, sonka és közepesen szort sajt volt rajta. Az alja nem volt kemeny, pont ugyanolyan puha volt mint a teteje. Az állagát nagyjából a kalács puhaságához hasonlítanám, de sós tésztája volt.
később jártak ált.-ba, de amire te vágysz az a pizza krém!!!
Unilevernek van tubusos pizza krémje, na az kb pont olyan…
Köszönöm a válaszokat, de sajnos egyik sem. :/
A keresett pizza tésztavastagsága fornettis pizza minimum kétszerese, kb háromszorosa, és tényleg olyan volt mintha puha felhőt harapnál. Az állaga inkább a tescoban/pennyben/egyéb boltban kapható friss gyűrűsfánk puhaságához hasonlítanám illetve a friss kalácséhoz. Amielőtt megjelentek a dr. Oetker-es pizzák és bistro bagettek, az előtt volt kapható. Emlékszem h egyik évben pont ezek váltották le azt a pizzát :'( ezeket is szeretem de az élmény nem ugyan az 😅. Ha találok hasonló képet akkor berakom ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!