Hogy készül a büfés kinai piritott teszta ??
Figyelt kérdés
Szoktam csinalni, de sose olyan mint a bufeben se izre se allagra altalaban osszetapad, finom de nem az az iz amire vagyom… sok recept van neten rola de egyik se az mint amilyen a bufes… valaki nem tudja mi a titkuk vagy hogy sikerul ???2022. márc. 13. 13:40
2/8 A kérdező kommentje:
Kaposztat megpiritom raboritom a kifott tesztat piritom oket aztan ra szoja szosz+ keves sotet szojaszosz, kis só ( neha osztriga szosz)
2022. márc. 13. 14:11
3/8 anonim válasza:
2. Nos.. eleve mit keres ott a káposzta??
Az az alap, hogy mogyoróolajon hagymát, fokhagymát és reszelt gyömbért pirítasz. Erre mennek rá a zöldségek, plusz fűszerek. Pl kínai ötfűszer keverék. Utána jöhet a sötét szóhaszósz és a mie tészta.
4/8 anonim válasza:
3, a kérdező nyilván a kisbüdös sarki kínai kifőzdék sült tésztáját kérdezi, nem azt, amit a Jegenye utcában tesznek eléd 3500Ft-ért. Sznobként értetlekedni ugyanúgy értetlenkedés.
5/8 anonim válasza:
4. Bakker, mi ebben a sznobizmus?? Egy 5perces hótt szimpla recept!!
7/8 anonim válasza:
De ez volt a kerdés! A nyitottkonyhas kínai büfeben pont így csinálja a szakacs a wokban.
8/8 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy a káposztát metéltre vágom a vöröshagymával,a répát kis téglalapokra szeletelem és az újhagymát közepesen vékony karikákra vágom.
Felteszem sós vízben a tésztát és amíg fő, addig wokban olajat hevítek, beledobom a feldolgozott zöldségeket, és hozzátöröm a fokhagymát.
A zöldségeket ropogósra pirítom, majd hozzáadom az átmosott tésztát, és szójaszósszal meglocsolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!