Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az a mű hab amit rosszabb...

Mi az a mű hab amit rosszabb helyeken tortákra nyomnak?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki messziről, mint a tejszínhab, de kemény és száraz, íze nincs sok. Az miből van? És hogy meri cukrásznak nevezni magt, aki ilyeneket használ? Vagy csak szerintem gusztustalan?

2023. okt. 20. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hulala vagy más növényi tejszín túlverve.
2023. okt. 20. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Enyém is így szokott kinézni a túlverem.
2023. okt. 20. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
6%
polisztirol
2023. okt. 20. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
A legrosszabb minőségű legolcsóbb növényi hab készítmény, habalap amit a cukrászati ellátókban lehet venni, a hulala ehhez képest egy szuper minőség. Én nem őket nem értem meg amiért használják mert nyilván azért használják mert olcsó és sok pénzt akarnak leakasztani a sütiken, én azokat nem értem meg akik miatt használni tudják hiszen megveszi egy csomó ember ezt a szemetet és megeszi. Na én őket nem értem.
2023. okt. 20. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán nem veszik észre.
2023. okt. 20. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
A hulala (amennyire emlékszem) állagban egészen hasonlít a tejszínhabra, krémes és egész finom. Amire gondolok, az teljesen szilárd és száraz.
2023. okt. 21. 11:20

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!