Mi az a mű hab amit rosszabb helyeken tortákra nyomnak?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki messziről, mint a tejszínhab, de kemény és száraz, íze nincs sok. Az miből van? És hogy meri cukrásznak nevezni magt, aki ilyeneket használ? Vagy csak szerintem gusztustalan?2023. okt. 20. 10:32
1/6 anonim válasza:
Hulala vagy más növényi tejszín túlverve.
2/6 anonim válasza:
Enyém is így szokott kinézni a túlverem.
4/6 anonim válasza:
A legrosszabb minőségű legolcsóbb növényi hab készítmény, habalap amit a cukrászati ellátókban lehet venni, a hulala ehhez képest egy szuper minőség. Én nem őket nem értem meg amiért használják mert nyilván azért használják mert olcsó és sok pénzt akarnak leakasztani a sütiken, én azokat nem értem meg akik miatt használni tudják hiszen megveszi egy csomó ember ezt a szemetet és megeszi. Na én őket nem értem.
6/6 A kérdező kommentje:
A hulala (amennyire emlékszem) állagban egészen hasonlít a tejszínhabra, krémes és egész finom. Amire gondolok, az teljesen szilárd és száraz.
2023. okt. 21. 11:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!