Kirántott húst vagy bundás kenyeret süssem hamarabb az olajban?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szeretnék ebédre k.húst és vacsorára bundás kenyeret. Nem szeretnék este újra olajat melegíteni és szeretném letudni egy olajban.
Azonban melyikkel érdemes kezdeni..??
Csak 6 szelet k. Húsról meg vagy 10 szelet bundáskenyérről lenne szó.:)
2023. okt. 19. 12:05
11/16 A kérdező kommentje:
Végül a hússal kezdtem és a bundás kenyérrel fejeztem be, de a végére jó fekete olajam lett. Ble.
Viszont egyébként szép színű hús és bundás kenyér készült, meg finom lett.
Legközelebb azonban lehet külön olajat használok, mert sajnos nem volt szép làtvány, hogy befeketedett a végére.
2023. okt. 19. 19:48
13/16 A kérdező kommentje:
Hát nem mondtam volna meg róla, hogy totál elhasznált az olaj...
2023. okt. 19. 22:29
14/16 anonim válasza:
#11: Azért kellett volna a bundáskenyérrel kezdeni, mert az nem feketíti el az olajat, szép tiszta marad, mehet bele a husi. No de ha fincsi lett akkor mindegy is!
15/16 anonim válasza:
Szóval miután szinte mindenki azt tanácsolta, hogy a kenyérrel kezd, te a hússal kezdted :D
16/16 A kérdező kommentje:
Igen, azzal kezdtem végül, de nem tudom miért nem hallgattam rátok.
Az biztos, hogy legközelebb külön olaj még ha finom is lett. :)
2023. okt. 23. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!