Kirántott húst vagy bundás kenyeret süssem hamarabb az olajban?
Sziasztok.
Szeretnék ebédre k.húst és vacsorára bundás kenyeret. Nem szeretnék este újra olajat melegíteni és szeretném letudni egy olajban.
Azonban melyikkel érdemes kezdeni..??
Csak 6 szelet k. Húsról meg vagy 10 szelet bundáskenyérről lenne szó.:)
Bundáskenyérrel kezdeném. Félnék, hogy a bundáskenyérnek hús szaga/illata lesz, ha a hússal kezdem.
Egyébként én szoktam a megmaradt bundáskenyeret később, melegítve megenni. Finom úgy is :)
Rántotthús.
A kenyeret kell előbb sütni, de az vacsorára állott lesz.
Hú kaptam hideget meleget. Köszönöm a válaszokat. Én nagyon-nagyon szeretem még másnap is a bundás kenyeret. Ugyanannyira, mint frissen. A párom is szerencsére, így nem gond. Párom is jobban örül, ha inkább kirántok mindent mire ő haza ér és inkább kimegyünk sétálni, aztán este meg melegítjük és tudunk minél több időt együtt tölteni és mosogatni se kell már akkor így nagyon.
Én ugyanolyan bő olajba szoktam mindkettőt, ha látom, hogy fogy, akkor öntök hozzá még.
Én ugyanolyan bő olajba szoktam mindkettőt
Kenyérnek felesleges, nem rántott kenyér lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!