Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hosszukarajbol mit lehet...

Hosszukarajbol mit lehet kesziteni kirántotthuson kivül?

Figyelt kérdés
Olyan bepácolt,sutőben egybesutott hus jo belőle? Hogyan?
2012. jún. 5. 08:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2012. jún. 5. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:

Innen is válogathatsz.

[link]

2012. jún. 5. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 Mara Acoma ***** válasza:

Az nem lesz jó, mert a karaj nagyon száraz hús. Lacipecsenye, lecsós szelet, tejfölös husi tésztával.

Ha mindenáron sütni akarod, akkor vastag szeleteket vágj, tűzdeld meg jó alaposan szalonnával, fokhagymapor-só-bors.

Ezeket szépen lefektetve sütőzacsiban süsd, akkor nem szárad ki. Amikor már jó puha és illatos, a zacsit leszeded és pirísd kicsit. Ha nincs sütözacsi, akkor teflontepsiben, szorosan borítva alufóliával! Kicsi vizet is tegyél alá!

2012. jún. 5. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:

Igenis lehet finom egybesült belőle. Csak tudni kell elkészíteni. Én mindíg olyan puha. omlósra sütöm h a párom már kérte h tanítsam meg az anyukáját.

Tepsibe jó adag zsír, bepácolt hús, lefeded teljesen alufóliával és 1 órán át így párolod. Utána leszeded az alufóliát és megpirítod.

Ennyi. Nagyon finom ha jól csinálod.

2012. jún. 5. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:

Imádom a sütőben egybesütött karajt.

Ha besóztad, fűszerezted, fokhagymával megtűzdelted, és be a sütőbe, fólia alatt pici vízzel, majd a végén fólia le, és piros-ropogósra sütni. Még mellé teheted a hasáb-burgonyát is, vele együtt, abban a zsírban az is megsül.


Ha még pikánsabb ízt akarsz, akkor hosszú hegyes késsel a közepét felszúrod, beledugsz egy szál füstölt kolbit (előtte a bőrét szedd le), és úgy dugod sütőbe. Persze, csak ha szeretitek.

2012. jún. 5. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:
4 vagyok. Még ha gondolod fokhagymával is megtűzdelheted. Kis szeletekre vágod a fokhagymát, a húst megszúrod késsel és jól belenyodok a fokhagyma darabokat a lukakba
2012. jún. 5. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok!

Ha az időpont (amelyben írtuk) nem lenne annyira azonos, akkor azt mondanám, hogy lemásoltad kedves 4-es + 6-os azt, amit én írtam.


Kedves Kérdező!

Látod, így kell sütőben az egybe-karajt sütni!

Ahogy a 4-5-6 soron azt leírtuk neked, szinte szó szerint egyformán! :))))

2012. jún. 5. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
5ös. Majdnem csak én (4es) zsírt teszek hozzá nem vizet :D Meg lehet ezt nagyon finomra csinálni.
2012. jún. 5. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:

Igazad van, a zsírt nem írtam, pedig alapból anélkül sütni nem lehet, csak főzni! Mentségemre legyen mondva, gondoltam, hogy ezt már külön írni nem kell

:D

Persze a kezdő szakácsnő levese sem főtt meg, mert a szakácskönyv nem írta, hogy a tűzhelyet be kell kapcsolni. :))))

2012. jún. 5. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
4 vagyok. Ez jó, még nem hallottam sose XD
2012. jún. 5. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!