Hosszukarajbol mit lehet kesziteni kirántotthuson kivül?
Az nem lesz jó, mert a karaj nagyon száraz hús. Lacipecsenye, lecsós szelet, tejfölös husi tésztával.
Ha mindenáron sütni akarod, akkor vastag szeleteket vágj, tűzdeld meg jó alaposan szalonnával, fokhagymapor-só-bors.
Ezeket szépen lefektetve sütőzacsiban süsd, akkor nem szárad ki. Amikor már jó puha és illatos, a zacsit leszeded és pirísd kicsit. Ha nincs sütözacsi, akkor teflontepsiben, szorosan borítva alufóliával! Kicsi vizet is tegyél alá!
Igenis lehet finom egybesült belőle. Csak tudni kell elkészíteni. Én mindíg olyan puha. omlósra sütöm h a párom már kérte h tanítsam meg az anyukáját.
Tepsibe jó adag zsír, bepácolt hús, lefeded teljesen alufóliával és 1 órán át így párolod. Utána leszeded az alufóliát és megpirítod.
Ennyi. Nagyon finom ha jól csinálod.
Imádom a sütőben egybesütött karajt.
Ha besóztad, fűszerezted, fokhagymával megtűzdelted, és be a sütőbe, fólia alatt pici vízzel, majd a végén fólia le, és piros-ropogósra sütni. Még mellé teheted a hasáb-burgonyát is, vele együtt, abban a zsírban az is megsül.
Ha még pikánsabb ízt akarsz, akkor hosszú hegyes késsel a közepét felszúrod, beledugsz egy szál füstölt kolbit (előtte a bőrét szedd le), és úgy dugod sütőbe. Persze, csak ha szeretitek.
5-ös vagyok!
Ha az időpont (amelyben írtuk) nem lenne annyira azonos, akkor azt mondanám, hogy lemásoltad kedves 4-es + 6-os azt, amit én írtam.
Kedves Kérdező!
Látod, így kell sütőben az egybe-karajt sütni!
Ahogy a 4-5-6 soron azt leírtuk neked, szinte szó szerint egyformán! :))))
Igazad van, a zsírt nem írtam, pedig alapból anélkül sütni nem lehet, csak főzni! Mentségemre legyen mondva, gondoltam, hogy ezt már külön írni nem kell
:D
Persze a kezdő szakácsnő levese sem főtt meg, mert a szakácskönyv nem írta, hogy a tűzhelyet be kell kapcsolni. :))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!