Melyik egy jó fajta trappista (vagy hasonló jellegű) sajt meleg szendvicshez ami nem túl drága?
A Tolle elkurvult. Egy két éve próbálgattam néhány fajtát és ez volt a leginkább jó a sok helyen kapható sajtok közül. Most már egy szánalmas ganéj lett.
A jó sajt szépen lassan pirul amikor grillezik és a teteje ropogós lesz az íze meg jobb. A mostani Tolle (meg egyéb silány sajtok) gyorsan elkezdenek barnulni feketedni és szétszáradni. Arról nem is beszélve, hogy nyersen is rossz. Csikorog az ember foga között és az íze sem élvezhető. Nem jó semmire.
Pont a napokban könyveltem el, hogy Pilos-t nem veszek többet. Vettem kétfajta kiszerelésű trapistát, és borzalmas volt. Bár piros csomagolásúak és nincs rajtuk laktózmentes felirat. Az egyiket a Mizo gyártja, másik valami német Oberfranken-i tejüzem. A magyar mint egy szilárd tejföl német mégrosszabb, sós semmilyen akrámi...
Ha pár hónapja volt a tiéd akkor lehet, hogy olyat már többet nem látunk.
Valamelyik nap vettem Milbona-ra márkázott Gouda-t mert nem volt nagyon drága, ez egy igen jó sajt.
Mondjuk akciós Edami-t kerestem de az ilyen hülye péntektől vasárnapig akcióban volt, úgyhogy hiába volt hétfőn...
Akkor ne próbáld ki, nem szeretném, ha utána engem szidnál.
Amint írtam, ez spontán lyukacsos és jól pirul, úgy gondolom, hogy bejött volna neked, de lehet, hogy tévedtem és nem akarok olyat ajánlani, ami nem lenne neked megfelelő.
#21 Néztem ezt a gm Pilos trappostát, de nem láttam. A többi sajtnál szokott lenni?
Vettem Milbona Gouda-t, meg véletlenül ementálit. 😃
Most akciós a Spar-ban a "Magyar" trappista. Ez még tényleg sajt, íze is van meg lehet pirítani.
Nem olyan szenny mint a Tolle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!