A carbonarahoz a tojásba sima trappista sajtot is tehetek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 17:25
1/8 anonim válasza:
tehersz de abból nem lesz sajnos Carbonara
2/8 A kérdező kommentje:
De nagyon elrontom vele vagy azert eheto tesztat kapok?
2021. jan. 14. 17:50
3/8 anonim válasza:
Nyilván ehető lesz, de nem carbonara. Ellenben ha sosem ettél még valódi carbonarat, fel se tűnik a különbség. Mondjuk én eleve nem szeretem a parmezánt, úgyhogy nekem biztos jobban ízlene a trappistás változat.
4/8 anonim válasza:
Nagyon nem lesz jó vége. A parmezán, és a pecorino romano is kemény sajt, míg a trappista közel sem. A végeredmény utóbbival egy nagy adag, itt-ott nyúlós, savanykás valami lesz, ami nagyon nem carbonara. Ha a pénz miatt gondoltál a trappistára, inkább keress előre reszelt, már-már porra emlékeztető sajtkeveréket. Ezzel sem lesz az igazi, de összességében finom így is.
5/8 anonim válasza:
A carbonaraba nem kell semmiféle sajt!
6/8 anonim válasza:
#5: Egy túrót nem. Az eredeti recept összetevői:
- Spagetti vagy spagettoni
- Guanciale, vagy ha nem kapsz akkor bacon, esetleg nyers kolozsvári szalonna
- Tojás
- Őrölt feketebors
- Parmezán, vagy pecorino romano
7/8 anonim válasza:
Ne tegyél bele, ha jót akarsz...
6-osnál a pont! :-)
Ráadásul nem kerül annyival többe a parmezán sem, mert az intenzív íze miatt jóval kevesebbet használ az ember belőle, mint egy ócska trappistából.
És ahogy a 4-es írja... EGy undorító nyúlós, ízetlen izé lesz belőle, ha ilyen egyhétig érlelt minderwertig trappistát használsz.
8/8 anonim válasza:
#5: összekevered a tejszínnel! Az nem kell bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!