Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami könnyű süti receptet...

Valami könnyű süti receptet tudnátok írni ?

Figyelt kérdés

Az egyik lány nagyon tetszik és át hívtam filmezni szeretnék neki készíteni valami édességet de rá jöttem hogy nem tudok sütni.

(Anyukám nem tud segíteni mivel 3 éve meghalt.)

19/f

2023. okt. 6. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Nézz a neten kevert vagy bögrés sütiket, amihez csak 1 joghurtos poharat vagy bögrét használsz méréshez. Kezdők sütije és még finom is :)
2023. okt. 6. 15:36
 2/9 anonim válasza:
7%
Sütit sütni ? 🤣🤣 Ha nem egy méregdrága étterembe viszed esélyed sincs.
2023. okt. 6. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Lusta rétes

Túróval töltött zsemle

Palacsinta

2023. okt. 6. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
google
2023. okt. 6. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Eddig azt hittem, ebben a kategóriában még nincsenek incelek, de tévedtem, a kettes már ide is besompolygott.

Kérdezö: elöször is tudni kellene, nem allergiás-e valamire, vagy esetleg valamit kifejezetten nem szeret, mert ebböl lehet kellemetlenség.

Másrészt a következö recept egyszerü és tényleg müködik, nehéz elrontani, be kell tartani a mennyiségeket meg a leírást, akkor garantáltan sikerül:

[link]

2023. okt. 6. 17:43
 6/9 anonim válasza:
84%

Szia!

Nem tudom aktuális-e még a kérdés..

Én pl ha kívánok valami kis édességet, mindig valami egyszerű csokis sütit csinálok. Vagy brownie-t.

Itt vagy egy kedvenc brownie receptem, ami nagyon egyszerű, nem nehéz megcsinálni, csak a sütésnél kell figyelni, hogy ne legyen se túl nyers, se túlsült.

Recept:

-Csokit olvasztasz fel(kb másfél tábla, a második felét meg bele lehet darabolni, és akkor jó csokis lesz), 25dkg vajjal.

-A felolvasott csokis vajas keveréket, hagyod kihűlni, közben neki állsz, összekeverni a többit egy másik edényben/tálban

-4db tojást felversz és 25dkg cukorral összekevered.

-20dkg lisztet és 5dkg kakaóport hozzákeversz, egy fél teáskanál sütőporral együtt.

- ha kihűlt a csokis vajas keverék, akkor hozzákevered azt is.

-csomómentesre kevered, ha szeretnéd hozzákevered a csoki maradekát, összedarabolva. Utána kiöntöd egy sütőpapírral kirakott tepsire.

-160fokos előmelegített sütőben kb 30 percig sütöd.

!De! mindig nézd hogyha megszúrod egy fogpiszkálóval akkor mennyire ragad rá a fára a belseje. Akkor jó ha már nem folyik, de még ragadós.

Aztán megvárod még kihűl és utána felvágod tetszés szerint.

Remélem tudtam segíteni neked valamennyire. És én meg csak azt szeretném hozzátenni, hogy jó látni, hogy még ebben a mai szar generációban is van olyan fiú, aki nem csak megvenni akár egy lányt, meg stb. Hanem inkább kézzel készít neki valami finomat. Tényleg jó volt látni ezt a kérdést!😊

17/L

2023. okt. 6. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:

en vennek gumicukrot,chipset,toffifeet,diakcsemeget,szaritott gyümiket,italok

szepen mindent talkakba

2023. okt. 6. 19:35
 8/9 A kérdező kommentje:

#5 örök hála neked 😇😌 nagyon finom lett és neki is ízlett.

#6 köszönöm. A amit te irtál azt holnap meg csinálom mert ismét át jön 😇

Mindenkinek köszönöm

Te meg 2 próbáld meg nem pénzzel le venni a lábáról a nőt pénzzel csak csajod lessz de szeretni nem biztos hogy fog

2023. okt. 7. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Az 5-ös vagyok, örülök, hogy jól sikerült a süti is meg a randi is!
2023. okt. 7. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!