Kicsi sajtos perecet szeretnék sütni, ami nagyon omlós, könnyű, és sokáig eláll, tudtok receptet írni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 13:31
1/10 anonim válasza:
mindmegette.hu
nosalty.hu
Ha omlósat keresel, akkor min. feleannyi vaj legyen benne, mint liszt. De mégjobb, ha kétharmad vaj...
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Street kitchen oldalán van recept
4/10 anonim válasza:
3: a SK-es az nem omlós, hanem élesztős kelttésztás ropogós. Gyak. aznap megeendő...
5/10 anonim válasza:
A nagyon omlós, és a sokáig eláll ütik egymást. Olyan ez mint a kecske is jól kell lakjon, de a káposztának meg köll maradni. De hát mit egyön a kecske??? Az omlós, ha nagyon omlós, rövidesen ropogós lesz. Az első válaszoló 1/3 liszt 2/3 vaj aránya meg sütemény alaphoz csak vágyálom, mert nem áll össze a tészta ilyen arányok mellett.
6/10 anonim válasza:
5: dehogy üti egymást...
Az a régi típusú apró kocka sós-sajtos süti is omlós, és fél évig is eláll...
Amúgy pedig javaslom az értelmező olvasást! 1 egész liszthez van a 2/3 vaj!!!
7/10 anonim válasza:
Az menne esetleg, hogy a tészta fele reszelt sajt...
8/10 anonim válasza:
Erre gondoltam a 6-ban:
https://www.youtube.com/watch?v=_w2chnMlz0g
37 deka liszthez 20 deka vaj....
10/10 A kérdező kommentje:
Van nekem jó pár receptem. De egyik sem tökéletes, azért gondoltam, hátha van valakinek bevált receptje. Édesanyámé ilyen volt, omlós, könnyű, és hetek múlva is friss. Sok receptje megmaradt, de ezt nem találom, tőle pedig már sajnos nem kérdezhetem meg. Gondoltam, hátha valaki tud ilyet.
2022. okt. 13. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!