Iskolai/ovis rendezvényre (ahol kérik) milyen sütit szoktatok készíteni?
Linzer, keksz félék, sajtos, mézes kalács...
Száraz és aprósütemények, amiben nincs semmi romlandó, hűtés nélkül is eláll napokig. Olyan aminek sem az állaga, sem a külleme, sem a minősége nem változik ha rakosgatva van és nincs hűtve.
Nálunk nagyon nagy sikere van a sütivásárnak. Sok szülő is szokott menni nagy ételesdobozokkal bevásárolnak, a házisütinek nincs párja, isteniek.
Én is szoktam sütni, nagyon fontos szerintem, hogy mutatós süti legyen, és bírja a szobahőt. Tehát így a vastagon krémes, tejszínhabos sütik kizárva.
A tipikus lagzis aprósütik mindig népszerűek: diócska, zserbó, pogácsa, diós/mákos kosárka, stb.
Aztán muffinok, pozsonyi kifli, kókuszgolyó, keksztekercs, kelt tészták: sajtos/pizzás/fahéjas/kakaós csiga.
De vannak különleges sütik is minden alkalommal, a gyerekek azokat imádják, tavaly Halloween-kor az egyik anyuka tábortűz muffint és karamellás almát csinált, mutatós volt mindkettő.
És az az érdekes, hogy mindig, minden elfogy. :D
Semmilyet, mert elég egyvalaki, aki allergizál valamire, és rosszul lesz.
Itt nem feltétlen a mogyoróra gondolok, hanem van még kismillió másik allergia, és érzékenység.
Amúgy SAJNOS nem tilos az ilyesmi - elég szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!