Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Könyv ami bemutatja a 4...

Könyv ami bemutatja a 4 évszakot, képekkel mesékkel? Könyv ami az állatokat mutatja be?

Figyelt kérdés

Tudnátok olyan könyvet ajánlani óvodásnak, ami bemutatja a négy evszakot? Pl. Lehullanak a levelek, elmennek a gólyák ilyesmi részletesen..

Szinten ilyet keresek állatokkal, nyilván mar ismeri az állatok jo részét (3 éves) olyat szeretnek ami irja mit eszik, hol lakik, stb.

Amiről az oviban tanulnak, mesélnek. Tudom, hogy sok ilyen könyv van, nekunk is van de sajnos enn olyan amit elképzeltem. Sajnos nincs időm a könyves boltban megnézeni a könyveket egyesével, rendelni szoktam, ott pedig eleg nehez, ezért kerdezlek titeket :)

2022. szept. 21. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Scolar mini sorozatban van szinte minden létező témában.
2022. szept. 21. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Schmidt Egon: A madáretető vendégei esetleg. Én kisiskolásként találtam ott és imádtam. Egy óvodás kisfiúról meg téli madarakról szól, szép illusztrációk is vannak benne. Könyvesboltban nem biztos, de antikváriumban még találni néhány példányt.

Neki vannak még ilyen könyvei, hogy mesél a tavaszi/nyári /őszi/téli erdő.

2022. szept. 21. 10:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Hol élnek az állatok című könyv, de ezt már könyvesboltban nincs. És a Mindent tudni akarok mindenröl, ez van könyvesboltban is. De ebben sokféle téma van, állatokrol nagyon sok dolog.
2022. szept. 21. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!