Oviban nálatok lesz ovis téli szünet? Mettől meddig ?
Pénteken megtartják az évzárót, akkor már delbe el kell hozni minden gyereket.
Szoval 12.16 az uccsó nap.
Először január 9én mennek.
Kerek 3 hét lesz
Dec 22- jan 1 van szünet..
De 19 én mennek utoljára, januárban pedig 17-én
6 nálunk nincs
Aláíratták mindenkivel hogy nem viszed…
Elhiszem 7-es, de az biztos, hogy ez nem törvényes.
Nyilván a dolgozóknak is pihenni kell, energiatakarékosság is van a világon, a gyerekeknek is fontos, hogy együtt legyen a családjával, de mit tesz az a szülő, akinek nincs 4-5 plusz szabadsága? Illetve szabija mindenkinek van, mert itt az új év, de lehet, hogy termelni kéne az üzemben vagy kiszolgálni a boltban, stb...
Az önkormányzatnak kötelessége a felügyelet biztosítási.
Gondolom viheted a szomszéd településre? Viszont az iskolàban nem kötelező az ügyelet, mégis van szünet, pedig egy 6-8 éves sem maradhat otthon..
Szóval erre a szülőnek előre kell gondolkodni..
Nálam, amig munkahelyemen voltam, már márciusban megkaptuk a tervet, hogy a karácso yi szezonra mennyi napot kell eltenni, vagy hogy lesz beosztva ( mi is dolgoztunk, ekkor volt a legnagyobb hajtàs az autókereskedelemben.. minden autó forgalombahelyeztését àt kellett tolni az adott tárgyévben, amit csak lehetett..( de az egyik helyemen karácsonykor is dolgoztunk.. de a kisgyerekesek ilyenkor otthon voltak)
Szóval tudom milyen az, amikor haladni kell a szekérnek, de mindenhol megoldott volt, hogy a gyerek ne legyen egyedül.
Másrészt agyereknek 2 szülője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!