Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Oviban nálatok lesz ovis téli...

Oviban nálatok lesz ovis téli szünet? Mettől meddig ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 17:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9-es 6-os/8-as vagyok

Egyrészt nem minden gyereknek van 2 szülője (bár úgy lenne) és olyan munkahely is van, ahol bizony nem megértő a főnök. Tudom az ilyen helyet ott kell hagyni, de ez sem feltétlenül megoldható.

Az iskolák is tartanak nyári ügyeletet (természetesen összevontan egy-egy településen forgóban) - nálunk pl. 7 évente jut egy intézményre nyári vagy két ünnep közötti ügyelet - ugyanis ez önkormányzati kötelesség.

Engem nem érint a probléma (holnap dolgozom utoljára és majd január 9-én kezdek), de bőven ismerek olyat, aki nem lustaságból teszi le a gyereket az ovis ügyeletben.

2022. dec. 13. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!