Rizst a sima olajon kívül lehet vajban, olívaolajban is párolni?
Figyelt kérdés
Érdemes?2023. szept. 30. 14:57
1/8 anonim válasza:
Nem KELL pirítani, ha mégis szeretnéd, az olívaolajjal vigyázz, mert a túl nagy mennyiség keserű mellékízt ad.
2/8 anonim válasza:
Olajban párolni?Hát abból nem tudom mi lesz.Olyant még nem próbáltam.De szerintem nem jó ötlet..A rizst vízgőzben szokás párolni...
3/8 anonim válasza:
A rizst elösütni szokták zsiradékban, az meg lehet, ami neked tetszik, zsír, olaj -akármilyen -,vaj, kókuszzsír, stb.
4/8 anonim válasza:
Úgy érted, vajon, olívaolajon megfuttatni? Persze, hogy lehet, bármilyen zsiradék jó. A vajjal vigyázni kell, hamar meg tud égni, tegyél hozzá egy kevés olajat.
5/8 anonim válasza:
Vaj megég könnyen az olíva olaj sem bírja a magas hőfokot.
Marad a sima étolaj.
7/8 anonim válasza:
Olivában is lehet pirítani! Csak nem mindegy milyen fajta olíva...Az extra szűz az csak salátákhoz jó! De van olyan amivel lehet sütni is hőfok rajta van meddig lehet hevíteni van amelyiket 180-ig is! Olivával sütéshez pl halat is lehet mert hamar megvan...A pirítás sem órákig tart...
8/8 Noren1989 válasza:
Természetesen lehet, de a párolás fogalmát ne használjuk itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!