Sütéshez - főzéshez az olivaolaj feltétlenül extraszűz legyen, vagy megfelelő a 'sima' olivaolaj is?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 15:33
1/21 anonim válasza:
Ha az olivaolajat elkezded hevíteni, elveszíti azokat a jó tulajdonságait, amiért érdemes fogyasztani. Olivaolaj csak nyersen hasznos, salátára. Sütésre - nem vicc - szárnyas zsír ajánlott.
2/21 anonim válasza:
Csak salátákra jó, sütni-főzni zsírral jó.
3/21 anonim válasza:
A simával süthetsz főzhetsz, az extra szűz nem jó hevítve.
4/21 anonim válasza:
Valami fitneszfasiszta lepontozott, egyem a zuzáját. :D Akkor süssön olivaolajban rántott párizsit! :D
5/21 anonim válasza:
Ahogy a #3 írja.
Extraszűz salátákra, vagy egyéb nyers alkalmazásra, a sima olívaolaj pedig sütéshez-főzéshez. Persze nem sültkrumpli meg rántotthúshoz.....
Azokhoz bőven elég a napraforgó
6/21 anonim válasza:
Még folytatom az #5-öt, lemaradt:
viszont ne vegyél semmiesetre se pomace vagy sansa minőséget, mert azok a visszamaradt törkölyből vannak, vegyszerrel kezeltek!
7/21 anonim válasza:
Az oliva nem jo se sütéshez se főzéshez
Használj napraforgó olajat vagy sima sertés, kacsak zsírt
8/21 anonim válasza:
#7: ostobaságot ne terjessz!
Szerinted Olaszország, Spanyolország és az egész mediterrán térség rossz olajat használ a sütés-főzéshez? :-DDDDD
9/21 anonim válasza:
extraszűzzel nem főzünk-sütünk, az a kész kajára megy
10/21 anonim válasza:
teljesen,mindegy ugyan azt a szart veszed csak drágában .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!