A babapiskóta megpuhul a vanília pudingtól is vagy feltétlenül tejbe kell forgatni?
Szeretnék egy nagy tálba ilyen babapiskótás-vanília pudingos finomságot csinálni, de pont annyi tejem van hogy a vanília pudingot elkészíthessem. De eddig mindig beleforgattuk a babapiskótákat tejbe, hogy ne legyen olyan kemény...
Szerintetek ha belerakom egy tálba a babapiskótákat és ráöntöm a vanília pudingot akkor megpuhul egy éjszaka alatt a hűtőben? Még egy ötletem van, hogy pulpy rostos narancsitalunk van itthon és abba forgatom, csak akkor meg lehet hogy rossz íze lesz a végeredménynek... :D
Megpuhul. csak kicsit higabbra főzd a pudingot.
A narancsot hagyd ki.
de ha mártani akarod akkor kevés cukkorral, forralj fel vízet ,és amikor langyos akkor 1 pillanatra mártsd meg a piskótákat. így semleges marad de kicsit puhul.
Amit az első írt az is jó.
de ha langyos a pudingod amikor összerakod a sütit akkor tuti átázik.
Másnapra puhul meg, ha nem mártod be folyadékba.
Márthatod még egy kis kávéba, kapuccinóba valami alkoholba,esetleg szörpbe is!
Nekem megpuhult minden nélkül.
Tál aljára öntöttem egy réteg pudingot, hagytam kicsit meghártyásodni. Ráraktam egy sor babapiskótát, arra a másik réteg puding, és így tovább. Nekem mindig megpuhult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!