Vanília fagyit szeretnék csinálni porból. Mivel dobhatnám fel?
A csokifagyiba csokit reszeltem és jó lett
Holnap megcsinálnám a vaníliát, de csak vaníliás cukor jutott az eszembe és a mazsola. DE! a mazsolát csak utólag lehetne beletenni, nehogy elromoljon a turmixgép(fagyigépem nincs)
köszi
köszi az ötleteket
ezek jók díszítésnek, de miket tudnék belekeverni?
azért köszi, de nincs itthon se tejszín, se eper, se banán
de pl tejszín helyett banános joghurt?
Nem baj, ha a mazsolát utólag teszed bele. Áztasd viszont rumba vagy aromába, hogy finom puha legyen.
Én más megoldásokat javasolnék: pl. friss nyári gyümölcsöket vagy bogyókat kevernék bele:áfonya, szeder, eper, málna esetleg barackdarabok. Mind nagyon finomak vaníliával, pont ma fogok vaníliás baracktortát készíteni. Van itthon narancsos-vaníliás fagyim, az az egyik legfinomabb, amit életemben ettem, a vanília és a narancskrém keveredik benne, érdemes kipróbálni. Esetleg tojáslikőrrel is fel lehet dobni, de azért én nem rajongok annyira. Más: reszelt fehércsoki, mandula, dió :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!