Anyu zöldborsólevesében miért kemény a borsó?
Figyelt kérdés
Olyan kopogós, kemény mindig amikor ő főzi.2023. szept. 30. 07:53
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy fagyasztottat vesz, az újabban borzasztó minöség, minél tovább fözik, annál keményebb lesz.
3/7 anonim válasza:
Vagy nem főzi eleget vagy nem jó a minőség
4/7 anonim válasza:
Ha túlfőzi is lehet kemény. Nekem is sikerült már ilyenre
5/7 anonim válasza:
Vagy kevés ideig főzi vagy pedig túlfőzi.
Nagyjából 10-15 perc alatt kész.
6/7 Senior Séf válasza:
Sokáig hagyja a tövön, és túlérik.
7/7 anonim válasza:
A hüvelyeseknél előfordul, hogy megkeményednek, ha a főzés elején teszik bele a sót.
Jobb a végefelé megsózni, mikor már majdnem puha, de még nem egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!