Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortát mennyire előre süthetem...

Tortát mennyire előre süthetem meg?

Figyelt kérdés

Vasárnap délutánra kéne, és úgy gondoltam, hogy a piskótát nem aznap reggel sütném meg, hanem már előző nap. Nem fog kiszáradni szerintetek?

Ezt a receptet szeretném használni.

[link]

2023. szept. 19. 14:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#10. Miért, nyers tojásból csinálod? Ne viccelj már, hazi tortának, sütinek se kottyan meg 4-5 nap.
2023. szept. 19. 20:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, te otthon sokkal jobb minőséget használsz. Kétszer meggondolod mit raksz bele. Míg legyen az cukrászda, pékség, belebacnak mindent, sok esetben nem számít.

Szóval igazad van tényleg más alapanyagokat használnak.

Sőt elárulom neked, lesütnek egy csomó piskóta lapot, lefagyasztják és szombaton kiveszik és betöltik neked a vasárnapra rendelt tortádat.

2023. szept. 19. 20:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom, én is dolgoztam cukrászdában, azért is írtam. Mondjuk én nem sütöttem, de azért láttam, mit csinálnak.
2023. szept. 19. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!