Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortát mennyire előre süthetem...

Tortát mennyire előre süthetem meg?

Figyelt kérdés

Vasárnap délutánra kéne, és úgy gondoltam, hogy a piskótát nem aznap reggel sütném meg, hanem már előző nap. Nem fog kiszáradni szerintetek?

Ezt a receptet szeretném használni.

[link]

2023. szept. 19. 14:16
1 2
 1/13 anonim válasza:
82%
este vagy keso delutan susd meg akkor, es mikor kivetted, hagyd kihulni, majd fedd le foliaval, es szerintem semmikeppen ne vedd ki a tortaformabol
2023. szept. 19. 14:26
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Folpackold le és nem fog.
2023. szept. 19. 14:27
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

A piskótát szintén mindig előző nap sütöm meg, lefóliázom alaposan miután kihűlt aztán be a hűtőbe.

Van, hogy a krémet is bekeverem, ha olyan típus, vagy csak előkészítem és másnap keverem készre (pl. egy vajkrémeset simán be lehet készíteni, használat előtt csak ki kell habosítani).

2023. szept. 19. 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Szombaton megsütve még jó friss vasárnap is.
2023. szept. 19. 15:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Elozo nap siman sutheted. Teljesen hitsd ki, utana szorosan folpack es hagyd szobahon ejszakara
2023. szept. 19. 16:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a piskotat, akar az egesz tortat megsztheted szombaton.

Vagy penteken piskota, letakarod. Szombaton krem es osszeallitas. Es vasadnapra osszeernek az izek a tortaban

2023. szept. 19. 16:10
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Hatosnál a pont, a rendes tortának illik egy napot állnia készen, hogy összeálljon, összeérjenek az ízek.
2023. szept. 19. 18:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ha cukrászdában rendelsz akkor aznap reggel sütik meg neked? Mi mindig előtte nap nem csak megsütjük de össze is állítjuk a tortát, hogy összeérjenek az ízek. Szerintem egy vasárnap délutánra, reggel megsütött torta soha nem lesz olyan finom mert iszonyú friss és nem értek össze az ízek.

Elárulom ha péntek este megsütöd a piskótát és szombaton összeállítod a tortát akkor sem lesz semmi. Nyilván megfelelően tárold a piskótát és ne hagy ott simán száradni.

Ami sütit cukrászdában megveszel legjobb esetben 2-3 napos. Legjobb esetben is.

2023. szept. 19. 19:37
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

siman megcsinalhatod egy nappal elötte..akar az egeszet is.

Ha csak a piskotat akarod...nagyim mindig konyharuhaval takarta le.

Mi meg megettuk titokban a szelet mindig :-D

2023. szept. 19. 19:40
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

#8 igaz, de azért ne hasonlítsuk össze az üzleti árut a házilag készített sütivel, eléggé más alapanyagokat használnak sok esetben.

2023. szept. 19. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!