Tortát mennyire előre süthetem meg?
Vasárnap délutánra kéne, és úgy gondoltam, hogy a piskótát nem aznap reggel sütném meg, hanem már előző nap. Nem fog kiszáradni szerintetek?
Ezt a receptet szeretném használni.
A piskótát szintén mindig előző nap sütöm meg, lefóliázom alaposan miután kihűlt aztán be a hűtőbe.
Van, hogy a krémet is bekeverem, ha olyan típus, vagy csak előkészítem és másnap keverem készre (pl. egy vajkrémeset simán be lehet készíteni, használat előtt csak ki kell habosítani).
Nem csak a piskotat, akar az egesz tortat megsztheted szombaton.
Vagy penteken piskota, letakarod. Szombaton krem es osszeallitas. Es vasadnapra osszeernek az izek a tortaban
Szerinted ha cukrászdában rendelsz akkor aznap reggel sütik meg neked? Mi mindig előtte nap nem csak megsütjük de össze is állítjuk a tortát, hogy összeérjenek az ízek. Szerintem egy vasárnap délutánra, reggel megsütött torta soha nem lesz olyan finom mert iszonyú friss és nem értek össze az ízek.
Elárulom ha péntek este megsütöd a piskótát és szombaton összeállítod a tortát akkor sem lesz semmi. Nyilván megfelelően tárold a piskótát és ne hagy ott simán száradni.
Ami sütit cukrászdában megveszel legjobb esetben 2-3 napos. Legjobb esetben is.
siman megcsinalhatod egy nappal elötte..akar az egeszet is.
Ha csak a piskotat akarod...nagyim mindig konyharuhaval takarta le.
Mi meg megettuk titokban a szelet mindig :-D
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
#8 igaz, de azért ne hasonlítsuk össze az üzleti árut a házilag készített sütivel, eléggé más alapanyagokat használnak sok esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!