Palacsintát muszáj palacsinta serpenyőben sütni? Vagy lehet másban is?
Én közönséges teflon serpenyőben sütöm. Aminek nagyon meredeken indul az oldalfala, abban nem kényelmes, de lehet. A magasság nekem nem számít. A teflon minősége annál inkább.
Használtam direkt palacsinta sütésre való serpenyőt, nem vált be. Pocsék darab volt. Inkább az a módszerem, hogy mikor új serpenyőt veszek, az először csak palacsintasütő, kímélendő a teflont. Aztán mikor újat veszek,a régit lefokozom mindenes serpenyőnek, és a legrosszabb serpenyőt kidobom. Viszont így olcsóbban jövök ki, és összességében kevesebb, de jobb minőségű serpenyőt veszek.
Szerintem is a legfontosabb a jó felület
Aztán hogy milyen az oldala magas egyenes stb az mellékes..persze nem fazék vagy üst..biztos lehet de…,”érdekesen”
Én rostsütőn is szoktam.Kocka alakú,jó nagy de szétvágom négy felé és így gyorsan is halad.
De sütheted bármilyen serpenyőben amiben nem ragad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!