Palacsinta tésztába teszed a zsíradékot vagy a serpenyőbe amikor sütöd a palacsintát?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 16:27
1/8 anonim válasza:
Tésztájába teszek olajat, de az első palacsintánál kikenem a palacsintasütőt is.
2/8 anonim válasza:
Tésztába teszek olívaolajat, a serpenyő aljára csak az első palacsinta előtt rakok egy teáskanálnyit, a többinél már nem olajozom. Lehet fölösleges is, de én nem bízom annyira a serpenyőben mert néha leragadnak benne dolgok. :)
5/8 anonim válasza:
A tésztába teszek olívaolajat, a serpenyőbe csak az első felmelegítésnél utána nem.
6/8 anonim válasza:
A mamam ugy csinalja,hogy egy kis semleges izu olivaolajat felmelegit a teflon serpenyobe es ha forrosodik visszaonti a tesztaba es gyorsan elkeveri. Ezutan nem hasznal semmi olajat es egyszer sem egett meg le. Az elso sem!:)
7/8 anonim válasza:
Tésztába is teszek olajat és az első sütés előtt ki kenem kicsit olajjal a teflonos palacsinta sütő serpenyőt. Nem ragad le!
8/8 anonim válasza:
Minden második palacsinta előtt 1-2 csepp étolajat szétkenek szilikonecsettel. Ehhez persze csepegtetőbe kell tenni az olajat. Ez nálam egy kiürült édesítős flakon. Forró vízbe mártva lejön a "kupakja", így tudom feltölteni. Így összesen 10 palacsintára még egy evőkanál olajat sem kell felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!