Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Igaz,ha a már a félig-meddig...

Igaz,ha a már a félig-meddig száraz péksüteményt a sütőbe vagy mikróba rakjuk fél percre,akkor újra frissnek tűnik?

Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
1000 watton kb. 15 másodperc. De akkor puha lesz, ropogós nem.
2023. aug. 26. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Airfyer 😁


Tele van vele a net.

Simán be vizezed a pékárut legyen az bármi 200fok 2-3perc mintha akkor sütötték volna.

Ropogós puha és nem lesz gumi :)


Mióta van itthon ilyen csoda gép nagy részt erre használjuk.


Tiktokon rá keresel több ezer videót fog kidobni hogy kell hülye biztosan megcsinálni így 😁

2023. aug. 26. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
85%

A személyes tapasztalatom az, hogy 180 fokos sütőben kb. 8-10 percre kell a legtöbb péksüteménynek, és akkor tényleg olyan lesz a pékáru, mintha a friss lenne.


Persze csak addig, ameddig meleg, utána kiszárad/megkeményedik.

2023. aug. 26. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
35%
Nem nagyon tudok mást mondani, minthogy aki szerint a szikkadt zsemle 30 másodpercre sütőbe rakástól olyan lesz, mint a friss, az bizony nettó kretén.
2023. aug. 26. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!