Igaz,ha a már a félig-meddig száraz péksüteményt a sütőbe vagy mikróba rakjuk fél percre,akkor újra frissnek tűnik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 20:28
11/14 anonim válasza:
1000 watton kb. 15 másodperc. De akkor puha lesz, ropogós nem.
12/14 anonim válasza:
Airfyer 😁
Tele van vele a net.
Simán be vizezed a pékárut legyen az bármi 200fok 2-3perc mintha akkor sütötték volna.
Ropogós puha és nem lesz gumi :)
Mióta van itthon ilyen csoda gép nagy részt erre használjuk.
Tiktokon rá keresel több ezer videót fog kidobni hogy kell hülye biztosan megcsinálni így 😁
13/14 anonim válasza:
A személyes tapasztalatom az, hogy 180 fokos sütőben kb. 8-10 percre kell a legtöbb péksüteménynek, és akkor tényleg olyan lesz a pékáru, mintha a friss lenne.
Persze csak addig, ameddig meleg, utána kiszárad/megkeményedik.
14/14 anonim válasza:
Nem nagyon tudok mást mondani, minthogy aki szerint a szikkadt zsemle 30 másodpercre sütőbe rakástól olyan lesz, mint a friss, az bizony nettó kretén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!