Igaz,ha a már a félig-meddig száraz péksüteményt a sütőbe vagy mikróba rakjuk fél percre,akkor újra frissnek tűnik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 20:28
1/14 anonim válasza:
Igen, de azonnal meg kell enni.
Egyébként mi tart vissza, hogy kipróbáld?
2/14 anonim válasza:
Péksüteményt nem raknék mikróba, mert "elázik", összeszottyad.
3/14 anonim válasza:
Sutobe, vagy ha lapos szelet, kenyerpiritoba.
4/14 anonim válasza:
Sütőben (picit megvizezve) igen, de sima (nem grillezős) mikróban először gumi, aztán kőszikla lesz belőle.
5/14 anonim válasza:
Pl. a tegnapi túrós táska szerintem mikróban is fonom lesz. Ropogós nyilván nem, de nagyon puha. A frisstől azért más.
6/14 anonim válasza:
Amíg meleg addig puha marad. Ha teljesen kihült szárazabb lessz mint volt.
8/14 Szervizmérnök úr válasza:
Fél perc sok, túllősz vele a célon.
Pár másodperc is már elég lehet, hogy a pékáru víztartalma átgőzölje és rögtön finomabbá válik az egész. Ha nem is az igazi, de jobb a semminél.
Lehet úgy, hogy pár másodperc után megnézed, mennyire meleg és puha. Ha szükséges, rányomni ismét egy kicsit, így ki lehet tapasztalni.
Inkább csak meleg legyen, nem forró, mert utóbbi esetben gyorsabban elszáll belőle a maradék víz is, az eredmény papírízű lesz.
9/14 anonim válasza:
Igen csak gyorsan meg kell enni mert ha kihűl újra száraz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!