Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A mustárban pácolt tarját...

A mustárban pácolt tarját lehet csak serpenyőben elkészíteni "roston sült" módra?

Figyelt kérdés
Vagy tepsiben érdemesebb inkább?

2023. aug. 19. 20:31
 1/4 harebell ***** válasza:
100%
Serpenyőben is el lehet.
2023. aug. 19. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Kislángon vagy tűz forró serpenyőben? Attól tartok, hogy a fokhagyma odaég és keserű lesz .
2023. aug. 19. 20:45
 3/4 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem lesz keserű. A múltkor alacsony-közepes hőfokon pàroltam fel, majd közepesen finiseltem


A klasszik elvek szerint közepes-magasan, rövid ideig sütve is jó lett volna.

2023. aug. 20. 02:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Közepes lángon süsd serpenyőben mert a mustár gyorsan megég.Fokhagymázni csak a sütés végén.
2023. aug. 20. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!