A mustárban pácolt tarját lehet csak serpenyőben elkészíteni "roston sült" módra?
Figyelt kérdés
Vagy tepsiben érdemesebb inkább?2023. aug. 19. 20:31
2/4 A kérdező kommentje:
Kislángon vagy tűz forró serpenyőben? Attól tartok, hogy a fokhagyma odaég és keserű lesz .
2023. aug. 19. 20:45
3/4 Noren1989 válasza:
Nem lesz keserű. A múltkor alacsony-közepes hőfokon pàroltam fel, majd közepesen finiseltem
A klasszik elvek szerint közepes-magasan, rövid ideig sütve is jó lett volna.
4/4 anonim válasza:
Közepes lángon süsd serpenyőben mert a mustár gyorsan megég.Fokhagymázni csak a sütés végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!