A lecsót milyen arányokkal készíted?
Figyelt kérdés
Hagyma, paprika, paradicsom milyen arányban van a te lecsódban?2023. aug. 14. 17:44
11/18 anonim válasza:
Én ahány darab közepes paprika, annyi közepes paradicsom. Hagyma ahogy jön.
13/18 A kérdező kommentje:
Igen, ahány ház annyi ízlés..ezért tettem fel a kérdést. Amúgy én úgy szeretem, hogy a paprika-paradicsom ugyanannyi súlyú, és mivel a paprika könnyebb, így több is kell belőle,mint a pariból, és így pont jó. Hagymából kicsit kevesebb, mint a pari. Finom ebédhez meg még jó sok (kb.annyi, mint a hagyma) füstölt húsos szalonna, esetleg kolbász is.
2023. aug. 15. 12:07
14/18 Metionin válasza:
1 rész paprika, 2 rész hagyma, 2 rész paradicsom.
15/18 anonim válasza:
Én is a paradicsomosabb verziót szeretem.
16/18 qkker1 válasza:
"1 rész paprika, 2 rész hagyma, 2 rész paradicsom."
Exem is ezt a verziót szerette, de ő még tejfölös habarással "bolondította".
17/18 Metionin válasza:
16. Én a tányérban teszek hozzá tejfölt de ha hardcore kedvemben vagyok, akkor ütök rá tojást is.
18/18 Kései Sirató válasza:
Én gombát is teszek hozzá, nekünk az jön be, sima csiperkét és jó sok hagymát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!