Tehat valami erdekesebb,nehezebb receptre gondoltam,nem csk egyszeruen kirantani vagy sutni...
2010. okt. 15. 14:31
1/10 anonim válasza:
Van egy csőben sült csirkemell, amit őzgerinc sütőben kell megsütni.
Csíkokra szeled, fűszerezed, aztán összekeversz 10 dkg reszelt sajtot,egy gerezd fofhagymával, 2 ek tejföllel, 2 dl tejszínnel,2 tojással, 2 ek liszttel, és ráöntöd a csirkemell csíkokra. Baconnal kirakott őzgerincformában kell sütni. A tetejére is baconcsíkok jönnek.
2010. okt. 15. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
2/10 anonim válasza:
Én fűszeres velővel töltött csirkemellet készítettem a hétvégén. Ugyanúgy panír, kisütni. A gyerekeknek medvesajttal töltöttet.
2010. okt. 15. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
3/10 anonim válasza:
nekem a sógornőm csinálta valamelyik nap, lehet van külön recept hozzá nem tudom de leírom mit csinált
jénaiba:
aljára csirkemell, olivaolaj, só, bors
rá megpárolt brokkoli, karfiol és kelbimbó keveréke
erre sajtot reszelt
rá vegetás tejföl
rá ismét reszelt sajt
ezt sütőben kis lángon kb 1 óráig sütötte ill a sajt megpirulásáig.
2010. okt. 15. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 anonim válasza:
Brassói, vagy gyros. Nagyon finom a füszer keveréke. Igazi gyros tálat tudsz otthon csinálni sült krumplival, és kerti salátával. Jégsaláta, vagy fejes, uborka, paradicsom, hagyma, retek, pritamin oliva- esetleg sajt-vagy kis majonéz, bors frissen darálva.
2010. okt. 15. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 anonim válasza:
Brassóinak nem jó,mert nagyon száraz. Ahhoz disznóhús kell.
2010. okt. 15. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 anonim válasza:
És aki nem szereti a disznó húst? Igaza van az előző gyroszosnak. Jó kis szalonna-hagyma alapra téve, gyorsan átpiritva, igencsak jó a csirkemell brassóinak. Mi szeretjük. Aki szerint a csirkemell száraz, az nem tud főzni, vagy azt elkésziteni.
Nálunk nagy siker volt a juhtúrós-paradicsomos csirkemell múlt hétvégén. 20 dkg juhtúrót kikevertem pár kanál tejföllel. 2 egész csirkemellet szeletekre vágtam, enyhén sóztam, borsoztam és forró olajban elősütöttem. Kiolajozott tepsibe tettem őket. Rákentem a juhtúrót, a paradicsom-karikákat, sajttal megszórtam és addig sütöttem, míg a sajt a tetején kicsit meg nem pirult. Legközelebb azt hiszem tölteni fogom a csirkemellet valamivel (akár megint juhtúróval) és baconbe tekerve sütöm meg.
2010. okt. 15. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
9/10 anonim válasza:
Hát az omlósz zackósz szütőbe csak bevágós és már kész is. amúgy télleg jó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!