Egesz csirkemellbol milyen kajat lehet csinalni?
Amit én nagyon szeretek:
szépen szeletekre vágod, megsozod-fehérborsozod
lereszelsz egy adag füstölt és egy adag sima trappista sajtot
a husit megkened tejföllel, beszorod egy adag sajttal vegyesen
csinálsz még 2-3 ilyen réteget
a tetején sajt legyen ..
süsd, edd :D
A csirkemellből bármi nagyon finom. Talán vágd ketté és töltsd meg egy kis baconnel, aztán be a sütőbe. Vagy bármivel megtöltheted nekem kapros túróval is nagyon bejön. Ha nem akarsz vele sokat macerálni akkor csak süsd meg és nyomj rá sajtot. Ami még egyszerűbb, csak annyi hogy befűszerezed mindenfélével, és be a sütőbe így "natúr" ízben is nagyon finom. Vagy még nagyon szeretem belőle a palócot ezt nem mellből készítik de ha ki kloffolod akkor rakj rá pirospaprikát nem kell sokat be a sütőbe, vagy serpenyőbe majd ha megsült szórd meg bőségesen foghagymával. Csinálj mellé rizst vagy krumplipürét. Szerintem ezek nagyon egyszerűek. :)
22/L
jujj. bonyolultabb nem jutott eszetekbe?:D
vagy apróra vágod, vagy szeleteled(ebben az esetben egy kis óvatos klopfolás), egy kis füszer+só és már meg is párolhatod/sütheted egy pici olajon :)
Én gyros fűszert tennék rá a helyedben és felvágnám csíkokra :) ha van még egy kis időd akkor csinálj gyros pitát hozzá (nem nehéz csak a kelésnek kell 1óra aztán kinyújtod a gömböket és 6perc alatt át tudsz sütni 4 darabot) plusz fokhagymás szósz és saláta dressinggel paradicsom meg lilahagyma pici darabokra vágva.
Nyammm:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!