Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egesz csirkemellbol milyen...

Egesz csirkemellbol milyen kajat lehet csinalni?

Figyelt kérdés
Amit nem tul nehez elkesziteni.
2010. okt. 22. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Amit én nagyon szeretek:

szépen szeletekre vágod, megsozod-fehérborsozod

lereszelsz egy adag füstölt és egy adag sima trappista sajtot

a husit megkened tejföllel, beszorod egy adag sajttal vegyesen

csinálsz még 2-3 ilyen réteget

a tetején sajt legyen ..

süsd, edd :D

2010. okt. 22. 15:15
 2/8 anonim válasza:

A csirkemellből bármi nagyon finom. Talán vágd ketté és töltsd meg egy kis baconnel, aztán be a sütőbe. Vagy bármivel megtöltheted nekem kapros túróval is nagyon bejön. Ha nem akarsz vele sokat macerálni akkor csak süsd meg és nyomj rá sajtot. Ami még egyszerűbb, csak annyi hogy befűszerezed mindenfélével, és be a sütőbe így "natúr" ízben is nagyon finom. Vagy még nagyon szeretem belőle a palócot ezt nem mellből készítik de ha ki kloffolod akkor rakj rá pirospaprikát nem kell sokat be a sütőbe, vagy serpenyőbe majd ha megsült szórd meg bőségesen foghagymával. Csinálj mellé rizst vagy krumplipürét. Szerintem ezek nagyon egyszerűek. :)

22/L

2010. okt. 22. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Én csirkemellet nagyobb kockára vágom belerakom az olajozott tepsibe. Aztán van ilyen alap h fokhagymás tejszínes csirkemell azt összekeverem a fözőtejszínnel. Ráreszelek a tetejére sajtot és beteszem a sütőbe. Mellé Krumplipüré. Nagyon finom mi nagyon szeretjük.
2010. okt. 22. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:

jujj. bonyolultabb nem jutott eszetekbe?:D

vagy apróra vágod, vagy szeleteled(ebben az esetben egy kis óvatos klopfolás), egy kis füszer+só és már meg is párolhatod/sütheted egy pici olajon :)

2010. okt. 22. 15:23
 5/8 anonim válasza:
Szoktam sütőzacskót használni. Beledobom, sok hagymát és mmm, isteni finom.
2010. okt. 22. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Én gyros fűszert tennék rá a helyedben és felvágnám csíkokra :) ha van még egy kis időd akkor csinálj gyros pitát hozzá (nem nehéz csak a kelésnek kell 1óra aztán kinyújtod a gömböket és 6perc alatt át tudsz sütni 4 darabot) plusz fokhagymás szósz és saláta dressinggel paradicsom meg lilahagyma pici darabokra vágva.

Nyammm:)

20/L

2010. okt. 22. 15:42
 7/8 anonim válasza:
Felszeled a csirkemellett, befüszerezed (só,bors,vegeta).Egy jénaiba teszel le bacon szeleteket, szorosan egymáshoz. Belerakod a csirkemellett, reszelsz rá sajtot, ráöntessz egy kicsi felvert tojást, aztán a tetejére bacon, be a sütőbe, kukoricás rizssel isteni. De én nem csak 1 réteget szoktam, hanem 2-3 réteget.
2010. okt. 22. 16:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszi az otleteket!Vegul ezt csinaltam meg:

[link]

Fincsi lett, majd probaljatok ki ti is:-)

2010. okt. 22. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!