Étel ötletek, amit férfiaknak is egyszerű elkészíteni sütő nélkül és több napig lehet enni?
A borsófőzelék jutott eszembe.
Rakott krumplit, meg tepsis kaják is jók, de az új albérletemben nincs sütő :(
Tudnátok írni pár ötletet amit lehet több napig is enni, tehát le lehet főzni nagyobb adagban?
Köszi
31/F
Mikrós hús: 1,5 l-es jénaiban 2 ek liszt+fél-egy tk vegeta+500 g csíkozott vagy kockázott csirkecomb vagy csirkemell. Összekeverjük, aztán 1-2 ek étolajat belekeverünk. 5 perc mikrózás (mindig fedővel). Megkeverjük. Opcionálisan tejszín, joghurt, tej, paradicsomszósz kerülhet rá, esetleg fagyasztott zöldség és a harmadik mikrózás előtt a tejtermék. Még 5 perc mikrózás, még egy keverés, esetleg még 5 perc mikrózás. Nekem 1000 W-os a mikróm, ehhez igazítsd a főzési időt. Az alapreceptben 1 egész ananászkonzerv (1. szünet) és 2 dl tejszín (2. szünet) szerepel, de fagyasztott zöldbabbal és cukkinivel is próbáltam. Tésztát főzök hozzá, de más körettel is jó.
Azért szeretem, mert minimális figyelmet igényel, közben el tudok pakolni stb. Egy nagytányért érdemes alátenni, míg kiismered a mikrót, mert kifuthat. A jénai a Simax márkáfú hőálló üvegtál, én a Vasedényben vettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!