Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött dagadót hogy készítsem...

Töltött dagadót hogy készítsem el?

Figyelt kérdés

először fogok csinálni.a férjem vasárnap jön haza és neki lesz.a töltelékkel nincs gond ,azt tudom.


miért azt a kifejezést használják hogy felszúrni?azt kézzel is meg tudom tenni,mármint szét lehet valamennyire szedni hogy meg tudjam tölteni?vagy mindenképp kérjem meg a hentest?


mikor anyós csinálja kemény és száraz marad a hús.mit nem csinál jó?

mit csináljak hogy puha és omlós legyen a husi?gondoltam arra hogy van az a húspuhító keverék,az jó volna?de azt is hogy használjam?mármint tudom hogy be kell kenni vele,de meddig álljon rajta és utána ugyanúgy fűszerezhetem mint ahogy szoktam?nem lesz sós vagy túl fűszeres úgy? abba a húspuhítóba keverékbe mik vannak,ugyanúgy fűszerek?


segítsetek ,kérlek!



24


2010. okt. 14. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Legjobb, ha hentes felszúrja. Ha Te csinálod, ne használj kés, mert kiszúrod. Az ujjaiddal keresd meg a rést, és óvatosan haladj előre, tágitva azt. Mikor már belefér a kezed, kesztyű szerüen, akkor jó. Tedd bele lazán a tölteléket, mert dagadni fog. Sózd be a húst. Forrosits zsirt, öntsd a husra, akkor jó, ha kifehéredik. Fóliázd le, süsd 170 fokon l órát, majd fólia nélkül, amig szép piros lesz a hus. Ha jó a tölteléked, szeletelhető lesz, de várj a felszeleteléssel, mig majdnem kihül, mert szétesik.
2010. okt. 14. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első jól írja,de önts a sütés kezdetén alá egy pohár vizet,hogy párolódjon is kicsit. A sütés végén vedd le a fóliát,és süsd pirosra a tejeét.
2010. okt. 14. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Első! köszönöm. Én is így csinálom. Nem kell víz, főleg nem egy egész pohár, nem főtt húst készítünk. A húsban és a töltelékben bőven van annyi nedvesség, amennyi ehhez az ételhez szükséges.
2010. okt. 15. 05:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!