Túl savanyú baracklevest hogy lehet helyrehozni?
Figyelt kérdés
A kertünkből szedett sárgabarackból főztem levest, ami nagyons avanyú lett.
Temerdek cukorral, és mézzel is próbáltam izesíteni.
Valami ötlet?
2023. júl. 4. 12:37
1/5 anonim válasza:
Sajnos csak még több cukorral / sehogy.
Sajnos az éretlen barack már megérni nem fog
2/5 anonim válasza:
Esetleg tejszínnely tejföllel. A zsíros dolgot rudják az erős ízeket tompítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!