Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gombapörköltbe kell hús?

Gombapörköltbe kell hús?

Figyelt kérdés

Elsőnek fogok készíteni gombapörköltet és nem tudom tegyek e bele csirkemelet vagy más húst. Vagy hús nélkül is finom? Sok recept hús nélkül írja.

Ti gondolom tapasztaltabbak vagytok ezért kérdem :) és köretnek mi finom hozzá?

2023. jún. 23. 20:05
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*csirkemellet
2023. jún. 23. 20:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hús.
2023. jún. 23. 20:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Gombapörköltbe nem kell hús és legfinomabb nokedlivel, de főzhetsz ki mellé bármilyen tésztát amit szeretsz.

Ám csinálhatsz pörköltet húsból és tehetsz bele gombát is és ha még füstölt szalonnán pirítod a hagymát és tejföllel behabarod akkor máris tanultál egy újabb ételt, a Bakonyi tokányt.

2023. jún. 23. 20:12
 4/15 harebell ***** válasza:
100%
Hús nélkül is finom. Én rizzsel vagy bulgurral szeretem, de jó lehet nokedlival vagy tésztával is.
2023. jún. 23. 20:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hús nélkül is jó.
2023. jún. 23. 20:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Gombapörköltbe nem kell hús. Amibe hús van, az már egy másik étel.
2023. jún. 23. 20:44
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
Soha nem hallottam, hogy csirkemell lenne benne. Virslit és kolbászt tettünk néha, amikor ilyen pörköltes állag a cél. Nálunk vagy így készült, vagy úgy, hogy csak gomba és semmi más. Én mindkettőt szeretem.
2023. jún. 23. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell bele, azért gombapörkölt.

Az, hogy mit teszel bele, végülis rád van bízva, nem tilos azt hússal gazdagítani.

Az ízlésvilágodat te ismered, te tudod magadról, mennyire hiányzik neked a hús, és milyen húst kedvelsz.

Nekem pl a csirkemell ront a gombapörköltön, nem szeretem pörköltnek azt a húst.

A sertés, vagy marhapörkölt gombával már pozitív, de ott a gomba a vendég a pörköltben.

A gomba hasonló, de mégis másféle fehérjeforrás, mint a hús, hűs nélkül is elkészíthető, csak mivel a hőkezelés során nagyon összeesik, egy sok tagú családnak általában nincs elegendő gomba mennyiség mindenki számára, kiegészítik azt némi hússal, kolbásszal, stb.

2023. jún. 24. 01:29
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
Komolyan mondom, ez a hónap debilkérdése.
2023. jún. 24. 06:26
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de szabad tenni bele.
2023. jún. 24. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!