Gombapörkölthöz tejföl helyett használhatok növényi tejszínt?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, csinálnék gombapörköltet.
Viszont nem ehetek tejet.
Főzőkrém ("növényi tejszín") épp van itthon, azzal megcsinálhatom?
Tudom, hogy nem lesz ugyanolyan állagú mint tejföllel, ez nem gond
Tudom, hogy nem lesz ugyanolyan ízű mint tejföllel, ez nem gond - sőt, pozitívum
A kérdésem arra irányul, hogy ehető, kellemes krémes lesz-e így is?
(Nem tudom, hogy a tejföl tud valami "speckót" a pörköltekben, vagy csak krémesít és ennyi.)
2021. márc. 3. 08:48
1/4 anonim válasza:
Te azt írod szerinted amúgy is finomabb a növényi tejszín utánzat, akkor neked biztos finom lesz így is.
2/4 anonim válasza:
Elvileg az állaga olyan, mint az eredetinek, ízben viszont nem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már el is készült lényegében, finom és krémes így. :)
Az íze picit más, pont az a savanykás íz hiányzik belőle, amit én mindig utáltam a tejfölben. :D
Szóval siker. Mindenkinek ment a zöld. :)
2021. márc. 3. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!