A kevert meggyest ki hogy szokta a tojás fehérjét sárgáját muszaj ketté szedni? Interneten néztem mindehol írja ketté kell választani ha egybe hagyom és dobok bele esetleg tejfölt vagy kefir úgyis jo?
Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 11:15
11/12 anonim válasza:
Jajj bocsi, kimaradt 15 deka tejfol a vaj utan. Elozo voltam
12/12 anonim válasza:
Szia. Én bogreset csinálok, nem kell a tojást sem felverni, az egészet csak összekeverem és bármilyen gyümölcs mehet bele.
1 bögre liszt, (ha kakaosan akarod, akkor ehhez 1 ek. Kakaó), 1 tojás, 1 sütőpor, 1 bögre tej, 1 bögre cukor, fel bögre olaj, pici só, (elhagyhato ; citromhej, mazsola) de ha nincs tojásos anélkül is el lehet készíteni:)
Minden összekeversz jó alaposan és mehet bele a gyümölcs. 180°-on, holegkeveresen tuprobaig sutod. (nekem előmelegített sütőben ez 15-20 perc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!