A tojás fagyasztható? Ha igen, hogyan és mire tudom utána használni?
Nagyon ritkán sütök, főzök, de kaptam 10db tojást.
A sárgájából szoktam palacsintát készíteni, de azt is nagyon ritkán.
Gondoltam lefagyasztom. De hogy kell? Csak így az egész tojást héjastul betehetem és kiveszem mikor kell, majd feltöröm?
Vagy fel kell törnöm előtte? És külön a tojássárgáját, fehérjét?
Nem veszít a használhatóságából? (Piskótatésztát fogok készíteni belőle.)
Két tojást megcsináltam ma este, főtt tojást szerettem volna, de az egyiket kidobtam, mert belül ilyen nagyon érdekes zöldes fekete színe volt, a fehér része pedig sárgás zöld lett (szétpukkant főzés közben). De egyáltalán nem volt büdös. Érdekes.
"Milyen szerencse, hogy nem egy kg kenyeret kaptál. Gondolj bele mi gondban lennél akkor..."
Hát én mondjuk nálunk q családban senki sem eszik kenyeret, így mi bizony gondban lennénk.
"Milyen szerencse, hogy nem egy kg kenyeret kaptál. Gondolj bele mi gondban lennél akkor..."
Nálunk max negyed kiló kenyér fogy el belátható idön belül, ezért kisebb adagokban a kenyeret is fagyasztom.
A helyedben.megsutnem most ami majd lesz belole es azt fagyasztanam. Piskota is, palacsinta is fagyaszthato.
Vagy egy honap alatt csak elhasznalod, addig meg elall.
Vagy esztek belole ketten ketszer rantottat es el is fogy
13-as: miért süssön most egy rakat piskótát, mennyivel jobb szerinted?
A tojásból bármit tud késöbb is készíteni, a piskóta viszont csak egy felhasználási mód!
16!
Te tudsz olvasni?
"(Piskótatésztát fogok készíteni belőle.)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!