Moussaka: hús helyettesítése?
Egy családi eseményre moussaka lesz, viszont egy családtag nem ehet húst, viszont ö is hasonlót szeretne enni, mint a többiek.
Ehhez szeretnék segítséget, tippeket kérni.
Nem mühúst akarnék, vagy más vega/vegán helyettesítö terméket, hanem valami általánosan ismert, megszokott, beszerezhetö élelmiszert, illetve tippeket, hogy lehetn hasonló ízt és állagot elérni.
(Szója és egyéb húshelyettesítök sem jönnek szóba)
Kérem, ne kezdje bele senki, hogy a húst nem lehet helyettesíteni - ezt mindenki tudja -, hogy a moussakába hús kell - ez sem téma -, hogy miért nem eszik mást - ez van betervezve - , a kérdés az, hogy lehet a problémát megoldani.
A normális, segítö válaszokat elöre köszönöm.
Sose lesz olyan mint a hús, ami nem hús!
Ha ennyi a követelmény akkor a legjobb ha a vegának kihagyod a húst.
11-es: az természetes, hogy nem lesz olyan, de valamennyire azért lehet hasonló!
Ha meg kihagyom a húst (egyébként nem vega!), akkor az egésznek nem sok jellege marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!