Alufix grillező tálcában lehet főzni lecsót, nem tapad az aljára?
Ilyen magas peremmel ellátott grillező tálcára gondolok.
Persze parázs felett főzném, amikor már a tűzifa leégett és bizonyos magasságban, hogy ne erősen főjön.
Sütnék benne majd hagymás rántottát is, csak azt nem tudom hogy nem-e tapad oda az aljára a hagyma.
Ebben biztos odaég egy lecsó,nem is nagyon tudod kavargatni benne.Amit linkeltél az inkább etelkiszállítók használják.
Grillezni is kapni hasonlót az merevebb kicsit és lyukacsos az alja.
#1 ezzel azért vitatkoznék. Öreganyámnak 40-50 éves aluedényei is voltak, és mégis 87 éves kort megélt.
#2 grilledény is létezik ilyen, pl boston sült bab, füstös chili stb.
Ennek ellenére lecsóhoz a bográcsot ajánlanám, igaz én már ilyenben is csináltam úgymond újragondolt lecsót.
Vékonyra karikáztam a paprikát, paradicsomot ,hagymát, szépen sormintában beleraktam a tálcába,és egy 2-2.5 kilóst tarja alá tettem amolyan cseppfogónak smókerban 110 fokon ami lent olyan 90 fok. Érdekes lett a tarja leveitől és a füsttől, de nem a hagyományos lecsó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!