11/16 anonim válasza:
4 pizza 7 ezerért? Az nem volt drága, mifelénk 3000 forint alatt már nincs pizza, még a legegyszerűbb Margherita is többe kerül a legtöbb helyen.
Amúgy egyetértek a többi válaszolóval, sajnos már egy sima napi bevásárlás során többet hagy az ember a boltban.
12/16 A kérdező kommentje:
én is emiatt tettem fel a kérdést, ahol laktam ott 2600-3000 volt a pizza, ez meg amit rendeltem vékonyabb ugyan, de ugyanúgy laktat. amúgy annyi a gond vele, hogy 3 órán belül el kell fogyasztani csomagolás alapján.
2023. máj. 23. 18:57
13/16 anonim válasza:
Az a 3 óra arra vonatkozik, ha hűtés nélkül tárolod. Sőt, szobahőmérsékleten sem romlik meg a legtöbb étel annyi idő alatt, de élelmiszerbiztonsági okokból rá kell írniuk. Hűtőben pár napig eláll, csak korántsem lesz annyira ízletes, mint frissen.
14/16 anonim válasza:
7 ezer ft-bol 4 pizza? jo rossz pizza lehetett...
egy normalis pizza ara 3000 ft körül van.
hosszutavon nem ennek rendelnek ilyen szutyok etelt. akkor jobban jarsz a menjan illetve otthon este kenomajas kenyer
15/16 A kérdező kommentje:
13-as: ezt jól benéztem akkor :D megettem egyszerre... na mindegy annyi eszem volt, amúgy nem esett olyan jól mint egy 2500ft-os pizza, de rossz se volt. na mindegy, legalább egy ideig nem rendelek mert túl jól laktam...
2023. máj. 23. 22:58
16/16 anonim válasza:
3 oran belul el kell fiogyasztani? milyen pizza volt az honnan? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!