Ha otthon készítesz hot dogot hol veszed a hozzávalókat és mit teszel bele?
Milyen kifli és virsli?
Ezeken kívül milyen extrát teszel bele?
Nincs értelme. A Hot Dog lényege, hogy meleg ételt , virslit egyél, utcán, vízparton, strandon, stb.
Otthon a virslit tányéron, francia salátával, egyéb salátákkal, majonézzel, vagy csak mustárral, jóféle kenyérrel, zsömlével, sós kiflivel.
Lidl/ aldi - bolti kifli, magas hústartalmú virsli.
Ketchup, mustár, majonéz, pirított hagyma, csemege uborka, jalapeno paprika,
sajt.
Lidl-ben veszek hot-dog kiflit.
Majonéz virsli, pirított hagyma.
1: Ám nincs értelme mai rabló árak mellett büféből megvennem, mikor havonta több zacskóval veszek virslit és ott fagyoskodnak a fagyasztómban! Ez a mondat 10 évvel ezelőtt állta volna meg a helyét. Ráadásul én például nem szeretem a ketchup-ot és a mustárt sem... Sajttal eszek hotdog-ot és olyat szinte sehol sem kapok. Legfeljebb az Ikeában, de oda meg csak ezért nem megyek.
Jobbat mondok: otthonról viszek inkább sültkrumplit a strandra. Főleg úgy, hogy légsütőm van. Langyosként sem rossz a sültkrumpli. Hozzá halrúd, virsli, rántott párizsi. Nem lennék fillércsesző és meg tudnám fizetni, de van egy értelmi skála. Ezek már kiestek az értelmi skálából. Ahogyan a legtöbb pizzázó is már bőven kiesett - rajtam kívül minden más látogatóval egyre jobban.
Leginkább Pikok és Alföldi virslit veszek Lidilóból, tehát kettő közül kezdődik a szitu a virslivel. Sima kiflit vagy retró kiflit késsel széthasítok, oda virsli és sajt. A kifejezett bolti hotdog virsli egy rakás szutyok volt nekem és nem lehetett sajtot beletenni.
Éhességtől és kedvtől függően két hotdog vagy egy hotdog két virslivel is lehet, illetve valamikor csinálok hozzá sültkrumplit.
7+
Illetve meggrillezem a kiflit. :-) A virsli lehet grillezve-sütve-főzve, illetve most már légsütőben melegítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!