Mit egyek reggelire hogy ne legyek éhes napközben? (Leghamarabb 3kor tudok ebédelni)
Nekem a zabkása működik ilyen esetben a legjobban. 60 g aprószemű zab, 200 ml tej, fahéj, és ha kész, fagyasztott gyümölcsöt keverek bele, így gyorsan kihűl. Mikróban 2-3 perc alatt kész. Lehet, hogy érdemes másfél adaggal próbálkoznod, azért a délután 3 elég későn van.
Aztán lehet, hogy neked más működik, ez egyénfüggő valamennyire. Kísérletezni kell. Az ideális az lenne, ha nem éheznél ilyen hosszú ideig, de nem ez volt a kérdés.
A zabkása gyors felszívódású, hamar éhes leszel tőle.
Egyél tojást (főve, sütve, ahogy szereted), teljes kiőrlésű kenyeret, ha eszel kenyeret, esetleg még egy almát vagy banánt utána. Vagy tonhal pirítóssal. Én ezeket szoktam.
A péksütiket is felejtsd el ha nem akarsz hamar éhes lenni.
Általában az lakat jól, amiben van komplex szénhidrát (zab, teljes kiorlesu pekaru stb), valami fehérjeforrás (tojás, hal, hus, sonka stb) valami rostforrás (huvelyes, a teljes kiorlesu pekaru meg sok zoldseg) és valami zsírforrás.
A sima zabkása szerintem nagyon keveseknél sműködik, az csak szßnhidrát meg rost. De ha teszel hozzá mandula gagy mogyoróvajat két nsgy kanállal meg eszel hozzá egy rántottát akkor jó lehet.
Vagy egy fullos szendvics, sonkával, sajtkrémmel, sajttal, sok zöldséggel
Vagy egy bab/lencsekrém
Vagy tohásrántotta kenyérrel, zöldsßggel
Nyilván mivel 5-6 órára kell jóllakni, nagyobb adag kell mint amit amúgy ennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!