Non plus ultra süti készítés?
Figyelt kérdés
Még decemberben csináltam először ilyen sütit, akkor nagyon jól sikerült, finom lett. Most egy másik recept szerint csináltam már másodjára és sajnos miután kiveszem a sütőből a hab a tetején egyszerűen ősszeplöttyed, összeesik... Szerintetek mi lehet a baj? 3 tojásfehérje, 1 kk citromlé, 150 g porcukorból készül a teteje. Lehet nem elég kemény a hab? Úgy tűnik nagyon szépen felverődik pedig, vagy nem sütöm eléggé? De a tészta alja már barnul, ha tovább hagyom bent. Van tippetek mi lehet a gond?2023. máj. 10. 13:17
1/1 anonim válasza:
Tegyél több cukrot a tojásfehérjéhez. Mikor mi a suliban tanultunk, 2 tojásfehérjéhez raktunk 400 gramm cukrot. Nem egyszerre, folyamatosan adagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!