Hogyan csinálod? Sparban kapható Nagykun barna rizsből kása készítése: hogyan? Minden részletre kiterjedően? Saját tapasztalatok érdekelnek. Hány percig főzitek?
#1. Elnézést kérek, lehet, hogy fogalomzavar. Lehet, hogy én használtam pontatlanul a kifejezést. Azt hittem, hogy a kása az azt jelenti, hogy különféle gabona vízben megfőzve.
Nem péppé szeretném főzni.
Akkor ennek ismeretében tudsz adni leírást?
Próbálhatod úgy, ahogy a párolt rizst szokás (kétszeres vízzel felöntve, felforrás után letakarva minimum fél órát fedö alatt párolnóndi hagyni, vagy sok forrásban lévö vízben úgy fözni, mint a tésztát.
De soha nem lesz olyan állagú, mint a hántolt rizs, mindig marad valamennyi tartása, ez van, akinek ízlik, meg van, akinek nem.
Próbáld ki több féle módszerrel, utána el tudod dönteni, ez a te eseted vagy nem.
Köszönöm szépen.
Igen, tudom, hogy milyen. Régebben sokszor készítettem, de aztán elmaradt, különböző okok miatt (családtagom, akinek régebben rendszeresen készítettem, elköltözött, az pedig kiderült, hogy én nem fogyaszthatok gabonaféléket).
Most viszont másik családtagnak valószínűleg jó lenne. Valószínűleg inzulinrezisztenciája lett. De még utána kell nézni - mármint annak, hogy jó-e neki.
Szerettem volna többet megtudni a barna rizs készítéséről, hogy hogyan a legjobb?
A fitát, fitinsav miatt is pl, és hogy mások hogyan készítik. De úgy tűnik, nem sokan eszik (vagy legalábbis nem írtak sokan). Pedig szerintem nem rossz.
Itt vannak kérdések, biztos van közte több is, ami segít:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=barna+rizs&..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!