Maggi csirkés-sajtos rakott tészta alap készítésekor megfelel e a főzőtejszín?
Vagy rosszat vettem? Ha jó akkor csak simán hozzá kell önteni? Vagy előtte el kell készíteni valahogy? Ha igen hogy?
Kezdő vagyok a konyhában. 😅
Nincs ráírva a csomagolására hogy kell csinálni?
Általában rajta van.
Itt le van írva a recept.
Főzöl?
Igen!
Akkor evidens a főzőtejszín, ha másmilyen kellene bele, (tehát habtejszín) az oda lenne írva.
"Ha jó akkor csak simán hozzá kell önteni?"
"
Friss hozzávalók és elkészítési javaslat:
30 dkg csirkemellfilé, 20 dkg fusilli tészta, 2 dl tejszín, 4 dl víz, 2 ek. olaj, 5 dkg reszelt sajt
1. A csirkemellet csíkokra vágjuk, majd kevés olajon serpenyőben megpirítjuk. A tasak tartalmát elkeverjük a tejszínnel és a vízzel, majd a húsra öntjük és forrástól számítva 1-2 percig főzzük.
2. A nyers tésztát egy közepes méretű tepsi/jénai tál aljára terítjük, a húsos mártást egyenletesen ráöntjük, hogy minden tésztát befedjen.
3. A tetejére szórjuk a sajtot és előmelegített sütőben 200 °C-on
(légkeveréses sütőben 180 °C-on) kb. 20-25 perc alatt készre sütjük."
Tehát:
A tasak tartalmát elkeverjük a tejszínnel és a vízzel, majd a húsra öntjük és forrástól számítva 1-2 percig főzzük. (!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!