Mi a specialitásod? Milyen körettel?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 19:50
1/10 anonim válasza:
Nálunk a bolonyais tészta ketchup-pal, kicsit korábban összekeverve a szósszal. Ettől olyan jó menzás lesz :)
2/10 anonim válasza:
Sertéskaraj sajttal(márványsajt),pármai sonkával töltve,füszeres sült burgonyával!Ezután mindenki megnyalja a tiz újját=))
3/10 anonim válasza:
Milyen fűszereket teszel a krumplira és, hogy készül?
4/10 anonim válasza:
Tejföl alatt sült gombás-sonkás csirkemell (próbáljátok ki, nagyonjóó)
És simán csak rizzsel, így a legfinomabb :)
Ja, meg lasagne, hortobágyi húsos palacsinta..
15/L
5/10 anonim válasza:
hát nem nagy specialitás de széles ismerettségi körömben én tudom a legkülönlegesebb tojásrántotta-extrát csinálni :) de titkos a recept ;) amúgy a cukkinis muffinom is nagy sláger a családban.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Hogy csinálod a töltött karajt?És a köretet?
2010. okt. 10. 06:37
7/10 anonim válasza:
brokkolis tejszínes csirke tésztakörettel, de isteni a húslevesem, de nagyon jó a chilis babom is.
8/10 anonim válasza:
A karajt nem szeletelve veszem hanem egyben és sréhen szeletelem fel,igy nagyobb szeleteket tudok vágni..,ezt kiklopfolom,mehet bele egy szelet pármai sonka,közepére márvány sajt és a hús másik felét ráhajtom ezután bepanirozom és forró,bő olajban kisütöm.A krumplit meghámozom,felkockázom,olajat összekeverek sóval,borssal,fokhagymával pici vegetával,és ezt jól belekeverem a burgonyába,és 240 fokon szép ropogósra sütöm,és tejfölös uborkasalátát is eszünk mellé!=)
9/10 anonim válasza:
Ezt leírtam magamnak,köszi,még egy kérdés,lefeded a krumplit a sütőbe?
10/10 anonim válasza:
Szivessen!:) Nem fedem le,mert úgy nem lenne finom ropogós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!