Mit főzzek? Tanácstalan vagyok.18/L
Figyelt kérdés
Nah szóval ma nekem kell főznöm, és nem tudom, hogy mit kellene.
Itthon hozzávalók a következők vannak:
fél kilogramm darált hús, 3 fejes káposzta, rizs, sajt, egy csomag szarvacska tészta, fűszerek, tejföl.
Gondoltam arra, hogy a 3 fejes káposztát megpárolom, a rizst(pirítás+félig párolás) + darált húst( hagyma, pirospaprika, só, bors előkészítés ) majd összerakom tepsibe , sajt+tejföl a tetejére, csak nem tudom, hogy milyen lenne. Szerintetek?
Bolognait + Káposztás kockát / Töltött káposztát nem akarok csinálni mindhármat készített Anya mostanában.
2010. okt. 9. 10:25
1/7 anonim válasza:
Feltaláltad a rakott káposztát, bár azt savanyúból szokták csinálni, egyszer ki kell próbálni édesből. A darát húst is párold meg előtte hagymával, paprikával pörköltösen. Tejfölt közé is rakhatsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Éppen ez az, hogy azt savanyúból kell megcsinálni, és úgy elég gáz lenne szerintem. (N)
2010. okt. 9. 10:42
3/7 A kérdező kommentje:
Lehet megcsinálom a káposztát , és a rizst külön, mint köretet abból a darált húsból meg készítek valami ragufélét.
2010. okt. 9. 10:46
4/7 anonim válasza:
csak példának mondom, hogy négy személyre paradicsomos káposztafőzeléket 1 kg fejeskáposztából készítünk. 3 kg irdatlan mennyiség, nem is biztos, hogy van akkora fazekad, amelybe belefér!
5/7 anonim válasza:
csinálhatsz esetleg kapros lucskos káposzta főzeléket is (második voltam) fasírozottal.
6/7 A kérdező kommentje:
:D:D:D... mi sem szeretjük olyan nagy tömérdek mennyiségben félreértés ne essék itt azért. :)
köszönöm szépen az ötleteket, de maradok inkább a milánóinál + a káposztás kockánál. :)
2010. okt. 9. 15:16
7/7 anonim válasza:
Rakott káposztának is jó,csak a káposztát meg kell főzni ecetes vízben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!